Westlands Whisky Festival: Een Langverwachte Realiteit!

Westlands Whisky Festival: Een Langverwachte Realiteit!

Eindelijk is het zover! Na jarenlang het idee voor een Westlands Whisky Festival te koesteren, hebben we in september besloten om de sprong te wagen en dit langverwachte evenement werkelijkheid te maken.

Het Westlands Whisky Festival staat gepland op 9 maart 2024, en we zijn verheugd om je te verwelkomen in de betoverende sfeer van De Kiem in 's-Gravenzande!

Wat kun je verwachten?

Dompel jezelf onder in de rijke wereld van whisky, want op deze dag zullen er meer dan 50 verschillende whisky's op je wachten om ontdekt te worden. We werken hard aan een indrukwekkende line-up van whisky's die stuk voor stuk klaarstaan om geproefd te worden. De verscheidenheid aan smaken en aroma's zal zowel de beginnende als de ervaren whiskykenner betoveren.

Proefavontuur voor Slechts €31,50!

Een ticket voor ons whiskyfestival kost slechts €31,50. Met dit ticket heb je toegang tot alle whisky's die onder de €50,- vallen. Dit betekent dat je naar hartenlust kunt proeven en ontdekken. Maar dat is nog niet alles – we geven je ook een aantal 'Drams', onze festivalmunten, die je kunt inzetten om duurdere whisky's te proeven. Deze Dramprijzen beginnen bij €1,- per stuk en geven je de vrijheid om te kiezen welke whisky's je wilt ontdekken.

Sfeervolle Omgeving

Om ervoor te zorgen dat jouw whiskybeleving compleet is, werken we samen met Feestverhuur Westland en Maranta licht-beeld-geluid. Zij zullen een gezellige sfeer creëren, zodat je kunt genieten van je favoriete whisky in een ontspannen omgeving.

Koop Nu je Ticket!

We hebben slechts 100 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje op dit unieke whiskyfestijn. Koop snel je tickets op https://westlandswhiskyfestival.we-invite.eu .Vol = vol, dus twijfel niet en sluit je aan bij de whiskyviering!

Blijf Op de Hoogte

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle laatste updates en nieuwtjes voor het Westlands Whisky Festival:

https://www.facebook.com/westlandswhiskyfestival
https://www.instagram.com/westlandswhiskyfestival/


We kijken er enorm naar uit om deze speciale dag met jullie te delen en samen een onvergetelijk whiskyavontuur te beleven. Proost op een geweldige dag vol smaak en gezelligheid op 9 maart!