Madeira icon

Partyverhuur en feesten Westland

Feestje te vieren of een evenement organiseren? Met de partyverhuur van Slijterij Wijnhandel Madeira wordt het absoluut een succes. We nemen je een hoop uit handen want, regel jij de gasten dan zorgen wij dat ze geen dorst krijgen. Je hele bestelling wordt op elke locatie in het Westland en Hoek van Holland afgeleverd en na het feest halen we alles weer op. De partyverhuur van Slijterij Wijnhandel Madeira maakt jouw verjaardag, personeelsfeest, receptie of evenement compleet. Lees verder om te zien wat wij allemaal voor jouw feest kunnen betekenen.

Drankbestellingen

Wie komen er en wat drinken ze precies? Altijd een lastige kwestie bij het geven van een feest. Je wilt je gasten graag trakteren op hun favoriete drankjes, maar niet blijven zitten met enorme voorraden. Bij Slijterij Wijnhandel Madeira hebben wij de oplossing voor dit probleem. Je kunt bij ons alle (fris) drank bestellen en achteraf nemen wij de ongeopende flessen en vaten terug. Op de factuur wordt dit verrekend. Uiteraard adviseren wij je bij het bepalen van de hoeveelheden. Het is ook mogelijk alles koud te leveren.

Taps

Een vers getapt biertje heeft toch altijd iets feestelijks. Door het huren van een biertap geef je jouw feest of evenement net dat beetje extra’s. Slijterij Wijnhandel Madeira heeft verschillende soorten taps en barren beschikbaar en wij helpen je graag bij het uitzoeken van de beste tap voor jouw feest of evenement.

Glazen

Wijnglazen, bierglazen, longdrink, speciaal bier of juist bijzondere cocktailglazen? Wij hebben het allemaal in huis en leveren ze, natuurlijk behorende bij de drank van de bestelling. Door onze ruime ervaring met feestverhuur, kunnen wij je ook zeker adviseren, zodat je gedurende heel het feest, altijd genoeg glazen ter beschikking hebt.

Meubilair

Voor de aankleding van een feest of evenement kun je ook terecht bij Slijterij Wijnhandel Madeira. Wij verhuren statafels en in samenwerking met onze partner Westland Verhuur (www.feestverhuurwestland.nl) is het mogelijk om jouw feest of evenement een bepaalde sfeer of een extra feestelijke uitstraling te geven.